be your source
 

'There is no way to happiness, happiness is the way'. Buddha

Spreker

In voordrachten en workshops behandel ik een veelheid aan thema’s die te maken hebben met ons bewustzijn, onze talenten en ons ondernemen in de wereld. Het vermogen ons te ontwikkelen en vervullen. En onze kracht van inspiratie, waarmee we transities kunnen bewerkstelligen, in onszelf en de wereld. Ook ga ik in op de aard van spirituele intelligentie en de mogelijkheid van zelfreflectie en begeleid daarin.

Zo sprak ik onder meer op de Kolkata International Conference on the UN Millennium Goals for 2015, and to mark the 60th anniversary of the Republic of India in 2010, ‘On Corporate Social Responsibility in Development’.

Andere thema’s zijn onder meer:

En ik spreek over filosofische onderwerpen, zoals:

Masterclasses en Summerschools

Naast de executive en transitional coaching aan individuen en teams geef ik Masterclasses. Dit doe ik zowel binnen bedrijven en organisaties op maat voor managementteams en leidinggevenden als binnen de Internationale School voor Wijsbegeerte (ISVW). In alle Masterclasses staat het onderzoek van ons Zelf en de kracht van zelfreflectie centraal. Zo verzorg ik binnen de ISVW onder meer de Masterclass 'Onderzoek van ons Zelf; de kracht van zelfreflectie', de Summerschool 'Vrij zijn en inspiratie; de kracht van zelfreflectie' en de Masterclass 'Wie ben ik als leider?'.